IME&E
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
laek-oaed.jpg
ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 1-49

Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκαν από τον ΟΑΕΔ τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων, στις μικρές επιχειρήσεις (1-49 εργαζόμενοι) για το έτος 2018.

Οφέλη:

 1. Κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα €200,00 από τον ΟΑΕΔ (5€/ώρα x 40 ώρες).
 2.  Υπεύθυνη και επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού σε αντικείμενα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εργασίας του από έμπειρους εισηγητές που ανήκουν στο Μητρώο Εισηγητών ΛΑΕΚ.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Στα προγράμματα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επιχειρήσεις που:

 • Απασχολούν από 1 έως 49 εργαζόμενους
 • Ασφαλίζουν στο ΕΦΚΑ τους εργαζόμενους που θα καταρτιστούν
 • Καταβάλλουν στο ΕΦΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το έτος 2018
 • Δεν έχουν κάνει ούτε πρόκειται να κάνουν χρήση των πόρων του ΛΑΕΚ μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24% για τα έτη 2017, 2018

Λοιπά στοιχεία:

 • Διάρκεια: 40 ώρες (10 μαθήματα/ημέρες). Επιτρεπόμενες απουσίες: 8 ώρες (2 μαθήματα/ημέρες)
 • Τόπος Υλοποίησης: ΚΔΒΜ2 ΙΜΕ&Ε ΑΕ (Σάμου & Ερατύρας 3 – Σταθμός Λαρίσης – πλησίον στάσης Μετρό)
 • Ώρες & ημέρες διεξαγωγής: Έναρξη μετά τις 17:30, για 2-3 φορές την εβδομάδα.

Αιτήσεις συμμετοχής - Πληροφορίες:
Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΔΒΜ2 IME&E (
κα Πανταζή Δέσποινα και κα Παυλή Εύη, / τηλ.: 2108259660-2).

 1. Υγιεινή & Ασφάλεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ.) (υλοποιείται βάσει της επίσημης διαδικασίας του Ε.Φ.Ε.Τ.- Υ.Α. 14708/17.08.2007 - και οδηγεί, προαιρετικά, σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού από τον Ε.Φ.Ε.Τ. – κόστος παραβόλου εξετάσεων: €30,00)
 2. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ / Συναισθηματική νοημοσύνη - Διαχείριση άγχους & θυμού στο εργασιακό περιβάλλον
 3. Εργασιακό Στρες, Επαγγελματική Εξουθένωση και το Σύνδρομο Burn Out: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.
 1. Συναισθηματική νοημοσύνη: Ο ρόλος της στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και κρίσεων στην τάξη και με τους γονείς.
 2. Ψυχοπαθολογία του παιδιού: Αναγνώριση και Αντιμετώπιση Διαταραχών (Αυτισμός, ΔΕΠΥ, Παιδική κατάθλιψη, Αγχώδεις διαταραχές λόγω Bullying και κακοποίησης).
 3. Η Τέχνη στην προσχολική ηλικία: Εικαστικές τέχνες - Μουσειακή αγωγή - Παιδικό ιχνογράφημα - Θεατρική αγωγή - Μουσικοκινητικές δραστηριότητες – Αφήγηση παραμυθιού.
 4. Συμβουλευτική γονέων και Τεχνικές επικοινωνίας - Διαχείριση απώλειας στην προσχολική ηλικία (πένθος, αποχωρισμός, διαζύγιο).
 5. Ο ρόλος του παιδαγωγού στην πρόληψη ατυχημάτων μέσα και έξω από τον παιδικό σταθμό & νηπιαγωγείο - Πρώτες Βοήθειες.
 1. Υγιεινή & Ασφάλεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ.) (υλοποιείται βάσει της επίσημης διαδικασίας του Ε.Φ.Ε.Τ.- Υ.Α. 14708/17.08.2007 - και οδηγεί, προαιρετικά, σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού από τον Ε.Φ.Ε.Τ. – κόστος παραβόλου εξετάσεων: €30,00)
 2. Εργασιακό Στρες, Επαγγελματική Εξουθένωση και το Σύνδρομο Burn Out: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
 1. Ανάπτυξη πωλήσεων και δικτύωση ειδικών μορφών τουρισμού (κρουαζιέρα, yachting, οινοτουρισμός κτλ.) / Νέα οδηγία σχετικά με τα οργανωμένα ταξίδια {(ΕΕ) 2015/2302} & Εναρμόνιση εθνικής νομοθεσίας από 1-7-2018 / Προσωπικά δεδομένα
 1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ: Ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, συναισθηματική νοημοσύνη, η γλώσσα του σώματος, αντιμετώπιση δύσκολων συνεργατών, η διαχείριση του θυμού, επίλυση προβλημάτων, επίτευξη των στόχων, χειρισμός συγκρούσεων
 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Υποδοχή στην έκθεση - Τύποι συμπεριφοράς πελατών - Διερεύνηση αναγκών του πελάτη – Αποτελεσματική παρουσίαση του αυτοκινήτου - Κλείσιμο της πώλησης - Εξυπηρέτηση μετά την πώληση
Πληροφορίες
Έναρξη Απρίλιος 2019
Ώρες 40 ώρες
Τοποθεσία Αθήνα